Výzva na predkladanie ponúk – Zberný dvor Dvorníky

Obec Dvorníky podľa § 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov zverejňuje Výzvu na predkladanie ponúk na zákazku Zberný dvor Dvorníky.

Predmetom zákazky sú stavebné práce podľa projektovej dokumentácie a zadania v rámci projektu Zberný dvor Dvorníky, výzva s kódom OPKZP-PO1-SC111-2017-33 v rámci žiadosti o NFP ITMS kód: NFP310010S009.
Súčasťou realizácie sú aj súvisiace služby, ktoré je spolu so stavebnými prácami potrebné vykonať podľa návrhu zmluvy o dielo, a to najmä: zneškodnenie prípadne zhodnotenie odpadov, ktoré vznikli pri realizácii stavby (doklad o prevzatí odpadu a fotokópie záznamov o prevádzke vozidiel ktorými bol odpad vyvážaný). Detailný opis predmetu zákazky je uvedený v projektovej dokumentácii stavby, ktorá je súčasťou súťažných podkladov a v technickej správe.
Uchádzač musí v ponuke predložiť ako prílohu k návrhu Zmluvy „Zoznam ponúkaných ekvivalentných položiek“, v ktorej uvedie čísla a názvy pôvodných položiek, ku ktorým ponúka ekvivalent, čísla nových položiek, obchodný názov, typové označenie a technické parametre ponúkaného ekvivalentu v takom rozsahu, aby verejný obstarávateľ vedel pri hodnotení ponuky posúdiť, či ponúkaný výrobok, zariaďovací predmet alebo materiál je alebo nie je ekvivalentom k tomu, ktorý bol požadovaný podľa súťažných podkladov.

Predpokladaná hodnota zákazky: 154.318,25 EUR bez DPH.

Lehota na predkladanie ponúk: Do dátumu: 16.07.2021. do 15.00 hod.

Adresa a miesto, na ktorú sa majú ponuky doručiť: Ponuku, ktorá bude obsahovať náležitosti podľa bodu 17 v lehote podľa bodu 14 výzvy doručí uchádzač v písomnej podobe poštou, kuriérom alebo osobne na adresu: Ivan Kotora, Kuzmányho 1575/23, 060 01 Kežmarok v zalepenej obálke s označením ”Zberný dvor Dvorníky” a nápisom “Neotvárať!” Rozhodujúci je dátum a čas doručenia.

Výzva na predkladanie ponúk – Zberný dvor Dvorníky – úplné znenie výzvy (.pdf)

Príloha č. 1 – Návrh celkovej cenovej ponuky (.doc)
Príloha č. 2 – Čestné vyhlásenie (.doc)
Príloha č. 3 – Návrh zmluvy o dielo (.doc)